Portfolio

fninstitutioneel-jeroen-boogaard

FN Institutioneel is dé verdieping voor de pensioenbelegger. De uitgave is gratis te ontvangen voor beleggingsprofessionals in Nederland. Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen voor zowel de krant als de website.

Enkele voorbeelden van artikelen.


Investment Officer is het grootste multimediale platform van Nederland voor beleggingsprofessionals. Vanaf 2010 lever ik geregeld bijdragen aan de website. Enkele voorbeelden van artikelen van mijn hand.


Ik ben copywriter van de Economische Verkenning Rotterdam (EVR). Deze jaarlijkse uitgave van de gemeente Rotterdam is een belangrijke informatiebron voor ondernemers, studenten en beleidsmakers die zich bezighouden met de ontwikkeling van de Rotterdamse economie.


Vermogensbeheerder Indexus wilde een boekje uitbrengen over Exchange Traded Funds (ETF’s). Ik schreef een praktische handleiding voor beleggen in ETF’s. Het boekje is door de media goed ontvangen en is de meest gelezen digitale uitgave op dit gebied in Nederland.


IIR organiseert zakelijke evenementen voor ICT, Finance en Industry die bijdragen aan verdere ontwikkeling van personen en organisaties. Voor diverse finance trainingen en conferenties heb ik white papers geschreven over o.a. asset-liability management, cash & collateral management en de securatisatiemarkt.


Royal Bank of Scotland (RBS) vroeg mij om nagenoeg de volledige inhoud te verzorgen van The Daily Turbo, een educatief krantje voor particuliere beleggers over de structured products van de bank.